100% PARTY – JUDGEMENT DAY 2012 – Trailer


Det här kanske är sista gången vi ses. Vad menar du? Att vi kanske inte lever imorgon Vad är det du försöker säga? Att jag vill göra det med dig Totte… En sista gång. Nu hänger allt på dig! Han sitter fast i en bilkö! Jag har vänt den åt fel håll! Akta ramen, för helvete! Men jag vill också dansa! PUTTE! [mörk röst] Nu är det kört! Putte vi hinner inte till hamnen.. KÖR BARA KÖR! [skriker] Vad tror du att du håller på med? Jag sitter fast och jag kan inte komma loss!!! [gråter] UT HÄRIFRÅN!! Nej! Dom är agenter! [skriker] [viskar långsamt] Heeejsan . . . Vill du ligga med mig då, Om sanningen ska fram. Vill du ligga med mig då, vill du ligga med mig. Kan man inte betala med rikskuponger?

5 Responses

 1. Balo says:

  Skulle inte tveka med att ligga med dom

 2. Robino221 says:

  fler videos på dem! gör typ en 20min party film!=)

 3. Svensk Tank says:

  hahahahaha

 4. GodisplockarN says:

  TRAMSGÄNGET! <3

 5. Miles Mangajag says:

  <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *